Nils Oscar

Nyheter

By in Nyheter Kommentarer inaktiverade för Vi söker en bryggare!

Vi söker en bryggare!

På Nils Oscar bryggeri vi klassisk öl i modern stil. Vi är en av pionjärerna i Sverige och grundades redan 1996. Vi gör högkvalitativ, smakrik och okonstlad öl med inspiration från klassiska ölstilar som säljs till restauranger, dagligvarubutiker och systembolag över hela landet. Här är vi ett tight team med stor passion för hantverksöl, produktutveckling och kvalitet. Nu söker vi en kreativ bryggare till Nils Oscar.

Arbetsuppgifter
I rollen som bryggare ingår flertalet uppgifter. Självklart att brygga, filtrera och följa ölets utveckling, men också att hjälpa till med tappning eller andra arbetsuppgifter. På Nils Oscar sätter vi hög och jämn kvalitet i främsta rummet, därför är noggrannhet, kontinuerlig analys, tydlig uppföljning och dokumentation väldigt viktigt i allt du gör.

En mycket viktig del i arbetet här är att löpande produktutveckla i vårt pilotbryggverk och driva nytänkande projekt och receptkomponering. Det ska vara naturligt för dig som söker att löpande omvärldsbevaka och hålla koll på vad som händer i branschen och vara trendkänslig, både i Sverige men också runtom i världen.

På bryggeriet har vi många besöksgrupper och du skall även vara beredd på att guida dessa, och hålla presentationer om oss och våra produkter. Vi åker även på många mässor och därför behöver du vara bekväm i att entusiasmera och utbilda människor du möter.

Om dig
– Bryggeriteknisk utbildning
– Minst 2 års erfarenhet som bryggare från bryggeri
– Truckkort är meriterande men inget krav.
– Kunna skriva och prata engelska obehindrat.
– Kreativ, drivande, noggrann, ansvarstagande och en lagspelare som bidrar med positiv energi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi följer Livs kollektivavtal.
Kontaktperson är Peter Nyström som nås på peter.nystrom@nilsoscar.se

Skicka din ansökan senast 31 oktober till info@nilsoscar.se

Post navigation