Nils Oscar

Nyheter

By in Nyheter Kommentarer inaktiverade för Kvalitetschef tar klivet in på Nils Oscar

Kvalitetschef tar klivet in på Nils Oscar

Andrés Furukawa, Doktor i Bryggteknik och en av Sveriges mest meriterade bryggmästare tar klivet in på Nils Oscar och blir Quality Manager.  

”Kvalitet är och har länge varit en av styrkorna hos Nils Oscar. Nu försäkrar vi oss om att vi även fortsatt kommer att vara ledande när det kommer till högkvalitativ hantverksöl” säger VD Peter Alemar.

Andrés meritlista är lång, han är utbildad Bryggmästare och innehar även examen i bryggteknik och mältning från Berlins tekniska universitet. Utöver detta har han även en examen i livsmedelsteknologi och har anlitats som konsult på bryggerier över hela världen. Andrés har publicerat flertalet vetenskapliga artiklar samt jobbat som bryggmästare och teknisk chef på välrenommerade bryggerier i Tyskland, England och Mexiko. Andrés uppgift blir att genomlysa samtliga delar av produktionen från råvara till färdig produkt, i syfte att optimera och säkerställa en mycket hög och unik kvalitet, samt en effektiv process. I samråd med teamet av erfarna bryggare så kommer Andrés att vidareutveckla arbetssätt och även vara med och driva produktutvecklingen.

”Vi hälsar Andrés varmt välkommen och ser fram emot att vidareutveckla vår roll som ledande hantverksbryggeri” säger Peter Alemar.

Post navigation