Nils Oscar

Ölprovningar

Ölprovningar

På en ölprovning hos oss håller man till i Gamla Brygghuset, som och är just vad det heter, gamla brygghuset. När Nils Oscar flyttade till Nyköping 2006 var det just i denna lokal som det gamla bryggverket fanns. Sedan dess har byggnaden byggts ut och ett större bryggverk fått flytta in i den nya delen.

I Gamla Brygghuset börjar och avslutas ölprovningen med paus för en rundvandring med guide i bryggeriet och produktionen, för att lära er hur vårt öl tillverkas, från grunden till färdig produkt i flaska.

Mindre rätter och snacks kommer att finnas under ölprovningen. Vid bokning av egen grupp (minst 20 pers.) kan mat också beställas från en färdig meny som kommer vid intresseanmälan. Maila då till gamlabrygghuset@nilsoscar.se

Ölprovning

  • Ca 2,5h
  • Provning av 8 olika öl varav en direkt från tank
  • Rundvisning på bryggeriet
  • 420 kr/person

 

Kommande ölprovningar

Event/Konferens

Är det dags att hitta på något med företaget eller fira att någon fyller år? I Gamla Brygghuset kan vi tillsammans skräddarsy ett trevligt event i en unik miljö där du och dina vänner och kollegor kommer kunna ha en trevlig kväll/dag med god mat och dryck. För mer info och funderingar kontakta oss på gamlabrygghuset@nilsoscar.se för vidare planering.